Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
ناک ۴۰۱۱ مربوط ب اساتید دانشگاهه آیا تا حالا دراو شده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین من دراو های یک سال گذشته رو چک کردم چیزی ندیدم.
2021-10-23 09:00:00
Saskatoon
مهاجرت
#اساتید دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#اساتید دانشگاه
با ممنون میشم ادمین های گروه و یا مطلع راهنمایی کنند آیا با سابقه کاری ده ساله در ناک ۴۰۱۱ امیدی برای موفقیت در برنامه ساسکاچوان هست؟
2021-09-05 11:09:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
من مربوط به cec داشتم، پیام های بالا رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم برای همین میپرسم من حدود ۶ سال سابقه کار تو ایران دارم تو ناک A و یکسال هم سابقه کار تو کانادا دارم تو ناک B و این دوتا خب اصلا به هم ربطی ندارن.. میخواستم بپرسم میتونم سابقه ایرانم رو ارائه کنم؟ یا چون متفاوت از سابقه کانادا هستش نمیشه ارائه اش کرد؟؟ خیلی ممنونم
2021-09-01 11:39:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
خدمت خدمتتون داشتم آیا امکان گرفتن فاند تحصیلی بعد از گذروندن یک ترم تحصیل در دانشگاههای کانادا (اونهایی که فاند میدن) زیادتر میشه یا کمتر نسبت به اینکه از اینجا فاند بگیری اصلاامکانش وجود داره یا کلا دیگه نمیشه گرفت؟ شرایط خاصی داره؟
2021-09-07 10:04:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
وضعیت مدارک من الان در حالت deposit هستش آیا درسته یا خیر؟ و اینکه من الان باهاشون تماس گرفتم و به من گفتن دوباره باید مدارکمو توی آریما آپلود کنم و توی یه نامه توضیح بدم که رو توی اطلاعات اولیه caq اشتباه زدم و این نامه رو هم دوباره با مدارک تو arima آپلود کنم آیا این کار درسته؟ آیا تا حالا کسی همچین تجربه ای داشته؟ آیا نمیشه فقط نامه ای که میخوام مشکلمو توضیح بدم بهشون ایمیل کرد؟؟ اگر میشه به چه ایمیلی باید بفرستم؟
2021-11-16 09:43:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
كسي بوده تا حالا كه امتيازش برسه ولي از settlement plan اشكال بگيرن و ريجكت كنن؟ ?
2021-08-31 03:35:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal